Atrofia musculară poate fi contracarată

Atrofia musculară poate fi o problemă reală și comună după 2 luni de stat în casă, dar și ca urmare a unui stil de viață preponderent sedentar. Vă simțiți obosiți? Prea repede, prea des? După un efort aparent minor trebuie să vă opriți ca să vă recăpătați suflul?
 

Atrofia musculară

Atrofia musculară reprezintă pierderea masei musculare, datorată de cele mai multe ori inactivității, sedentarismului și lipsei exercițiilor fizice.
 
Din fericire, situația este reversibilă cu ușurință și depinde de voi!
 
Vreți să vă recăpătați forma fizică, să vă simțiți mai bine pentru a va desfășura normal activitățile zilnice și a vă bucura de hobby-urile voastre, fără să obosiți excesiv?  Cabinetul de masaj și kinetoterapie SANOACTIV RB vă așteaptă să profitați de o primă ședință gratuită de kinetoterapie.
 
Un kinetoterapeut va concepe un program individualizat nevoilor voastre de creștere a masei musculare și de îmbunătățire a tonusului muscular.
 
Ne găsiți pe strada Nicolae Titulescu nr. 49, bl. 9, parter, între Complexul comercial “Groapa” și Casa Tineretului, la cabinetul de masaj și kinetoterapie SanoActiv RB.
 
Contact SanoActiv RB pentru recuperare dupa atrofie musculară prin masaj și kinetoterapie
 
Pentru mai multe informații despre servicii și tarife, dar și pentru programări aveți mai multe posibilități:
  • telefon 0733545344,
  • email contact@sanoactiv.ro,
  • site web www.sanoactiv.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *